Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Grup Instalcat: Domoticat

Experts en la instal·lació de sistemes de domòtica a Barcelona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

T'imagines tenir la capacitat de controlar tota la teva casa des del mòbil? I quan diem tota, és tota. A Instal Cat Vallès comptem amb un equip de professionals experts en domòtica. Aquesta es basa en la instal·lació de sistemes orientats a automatitzar l'habitatge. Amb una instal·lació senzilla i una aplicació mòbil fàcil d'utilitzar,  podràs pujar i baixar persianes, establir la temperatura a la qual vols que estigui la teva casa després d'un dur dia de feina, tindràs el menjar fet i la roba rentada.

Estem especialitzats, a més, en la instal·lació de sistemes d'immòtica per a edificis intel·ligents, com poden ser els hotels, les escoles, les universitats o els hospitals. Aquests sistemes aporten seguretat i confort a les persones que els visiten.

Comptem amb experts en diversos sectors, la qual cosa ens permet de realitzar tota mena d'instal·lacions: gas, aigua, electricitat, calefacció…

Creem el projecte de forma integral, de principi a final. Establim on han d'anar situats els punts de llum, els radiadors, el recorregut de les canonades, instal·lem la caldera…

Som especialistes en la instal·lació de xarxes de telecomunicaciones en oficines, des de la xarxa telefònica fins a la connexió a Internet.

Posa't en contacte amb nosaltres i sol·licita pressupost sense compromís.


Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer d'Ausiàs March, 2 08130 Santa Perpètua de Mogoda Barcelona
Carrer d'Ausiàs March, 2 08130 Santa Perpètua de Mogoda Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied